FFP2 hengityssuojaimet
FFP2 -luokan hengityssuojaimet suodattavat vähintään 94% ilman epäpuhtauksista. Nämä hengityssuojaimet ovat tehokkaita suojaimia, jotka turvaavat käyttäjäänsä homeitiöiltä, bakteereilta sekä viruksilta, kuten koronaviruksilta. FFP2 -luokka suojaa myös terveydelle vaarallisilta kiinteiltä ja nestemäisiltä hiukkasilta, kuten siite- ja katupölyltä. Täyttää eurooppalaisen standardin EN149:2001+A1:2009 mukaiset hengityssuojaimille asetetut vaatimukset.
Esittely
Lisätietoa
Saatavuus
Esittely
FFP2 -luokan hengityssuojain antaa käyttäjän kasvoille (nenän, suun ja leuan alue) hyvän eristeen ympäröivää ilmaa vastaan. Se suodattaa vähintään 94 % ilman epäpuhtauksista, joiden koko on 0,6 mikrometriä tai enemmän. FFP2 -luokan hengityssuojain on tarkoitettu suojaamaan sekä kiinteiltä että nestemäisiltä aerosoleilta. Hengityssuojain täyttää eurooppalaisen EN149:2001 standardin mukaisen FFP2 -luokan vaatimusten lisäksi myös kiinalaisen GB2626-2006 standardin mukaiset KN95 -luokan vaatimukset sekä yhdysvaltalaisen NIOSH-42 CFR 84 standardin mukaiset N95 -luokan vaatimukset.
Lisätietoa
Hengityssuojaimet luokitellaan Euroopassa kolmeen eri luokkaan niiden suodatuskapasiteetin perusteella: FFP1, FFP2 ja FFP3. Nämä hiukkasilta suojaavat suodattavat puolinaamarit peittävät nenän, suun ja leuan. Kyseisiä hengityssuojaimia on saatavilla uloshengitysventtiilillä tai ilman venttiiliä. Uloshengitysventtiilillä varustetut hengityssuojaimet lisäävät käyttömukavuutta pienentämällä uloshengitysvastusta ja näin helpottaa hengittämistä. Lisäksi uloshengitysventtiili vähentää myös vesihöyryn tiivistymistä suojaimen sisälle.
Saatavuus
Tuotantoaika n. 5-14 päivää. Tuomme tällä hetkellä suojavarusteet nopealla lentorahdilla Suomeen. Tehtaiden tuotantotilanne vaihtelee päivittäin, joten kysy alla olevan lomakkeen avulla aina päivän tilanne.

Made on
Tilda