Meistä
Suojavarustekauppa.fi -suojavarustekaupan takana on tiimi, jolla on usean vuoden kokemus tuotteiden ja tavaran maahantuonnista Kiinasta Eurooppaan. Ydintiimimme koostuu viidestä henkilöstä, joista neljä Suomessa ja yksi Kiinassa. Tehtävänämme COVID-19 -kriisin aikana on löytää skandinaavisille ja baltialaisille ostajille luotettavia ja jo ennen kriisiä suojavarusteita tuottaneita tehtaita ja toimittajia.

Tarkistamme tehtaiden taustatiedot ja meillä onkin tarkat kriteerit tehtaiden valinnan suhteen, joista tärkeimpinä mainittakoon pitkä ja ansiokas historia suojatuotteiden valmistuksessa, CE- ja FDA-hyväksytyt tuotteet ja se, että tuotteille on myönnetty asianmukaiset laatusertifikaatit. Tarkistamme kaikki sertifikaatit olemalla itse suoraan yhteydessä ICR:ään (International Certification Registrar) poissulkeaksemme mahdolliset väärennökset. Isoimmissa (yli 2m EUR) kaupoissa saatamme lähettää Kiinan henkilömme tarkistamaan tuotteet ja toiminnan tehtaalla sekä seuraamaan, että tuotantopaikkoja ei anneta meidän ohi muille toimijoille.

Olemme tehneet tausta- ja laatutarkistuksen yli 40:lle kiinalaiselle tehtaalle, jotka tuottavat suojavarusteita. Tällä hetkellä toimitamme tuotteita kolmelta eri tehtaalta, jotka ovat osoittautuneet luotettaviksi kauppakumppaneiksi laadun ja toimitusaikataulujen suhteen – myös poikkeustilanteessa. Etsimme jatkuvasti uusia kumppaneita Aasiasta ja tilaammekin viikottain uusilta toimijoilta tavaraa omaan testiin, jotta voimme palvella suojatuotteiden osalta nopeammin, laadukkaammin ja entistä laajemmalla rintamalla.

Viime aikaisista uutisoineista johtuen haluamme vielä erikseen mainita, että yrityksemme taustahenkilöt ja ydintiimi ovat ansioituneet työelämässä pitkäjänteisen ja rehellisen tekemisen kautta eivätkä kanna kontollaan maksuvaikeuksia, perintävelkaa, virheellistä liiketoimintaa, oikeusasteiden syytteitä tai muuta suhmurointia.

Made on
Tilda