Kirurginen suu-nenäsuojus
Eurooppalaisen standardin EN14683:2019 mukainen kirurginen suu-nenäsuojus. Suun ja nenän suojaksi tarkoitetulla kertakäyttöisellä kasvosuojalla vältetään omasta uloshengitysilmasta pisaratartunnalla leviäviä tauteja. Korkeamman suojausasteen roisketiivistä tyypin IIR kirurgista suu-nenäsuojusta käytetään sairaanhoidossa suojaamaan hoitohenkilökuntaa ja potilasta pisaratartunnalta. Helppokäyttöinen kirurginen suu-nenäsuojus muotoutuu hyvin kasvoille ja pysyy tiiviisti kasvoilla korvalenkkien ja muotoiltavan nenätuen ansiosta.
Esittely
Lisätietoa
Saatavuus
Esittely
Kertakäyttöiset suojaavat kirurgiset suu-nenäsuojaimet luovat fyysisen esteen käyttäjän suun ja nenän sekä mahdollisten epäpuhtauksien välillä. Kirurginen suu-nenäsuojus on tarkoitettu estämään bakteerien ja virusten leviäminen henkilöstä toiseen pisaratartuntana. Ammatillisessa mielessä suojaavia kertakäyttöisiä kirurgisia suu-nenäsuojaimia suositellaan käytettäväksi kirurgisissa-, hammaslääketieteellisissä-, ja muissa lääketieteellisissä toimenpiteissä, sekä hoivatyössä. Yksityishenkilö voi kirurgista suu-nenäsuojusta käyttämällä suojata muita henkilöitä aivastelun tai yskimisen pisaroilta esimerkiksi julkisilla paikoilla.
Lisätietoa
Kirurgiset suu-nenäsuojaimet jaetaan kolmeen eri luokkaan. Tyypin I suojus on tarkoitettu käytettäväksi potilailla infektioiden leviämisriskin vähentämiseksi. Tyypin II suojus on tarkoitettu pääasiassa terveydenhuollon ammattilaisten käyttöön leikkaussalissa infektioiden leviämisriskin vähentämiseksi. Tyyppi IIR on roisketiivis tyypin II kirurginen suu-nenäsuojus joka suojaa käyttäjäänsä myös veri- ja eriteroiskeilta. Kirurginen suu-nenäsuojus suojaa siis käyttäjän hengityksen, yskimisen tai aivastuksen aiheuttamilta pisaroilta.

Vaatimustasot suodatinmateriaalin bakteerien erotusasteelle:
Tyyppi I: ≥ 95 %
Tyyppi II: ≥ 98 %
Tyyppi IIR: ≥ 98 %.
Saatavuus
Tuotantoaika n. 5-7 päivää. Tuomme tällä hetkellä suojavarusteet nopealla lentorahdilla Suomeen. Tehtaiden tuotantotilanne vaihtelee päivittäin, joten kysy alla olevan lomakkeen avulla aina päivän tilanne.Made on
Tilda