Suojaessut
Hihallinen kertakäyttöinen suojaessu, joka suojaa roiskeilta ja nesteiltä. Peukalonreiät takaavat hihojen paikalla pysymisen. Materiaalina CPE-muovi. Väri sininen tai keltainen. Helppo pukea ja riisua.
Esittely
Lisätietoa
Saatavuus
Esittely
Kertakäyttöinen CPE-suojaessu tarjoaa mukavan ja luotettavan suojan potilaiden sekä hoitajien terveydelle. Suojaessu sopii sekä miehille että naisille. Käytetään henkilökohtaiseen suojautumiseen roiskeilta ja kosteudelta mm. kotipalveluiden, kotihoidon ja kylvettäjien käyttöön.
Lisätietoa
Suojatakin/-essun käyttötarkoitus on estää sen alla olevan työasun tai omien vaatteiden likaantuminen potilaasta tai työympäristöstä peräisin olevilla roiskeilla, verellä tai eritteillä.

Suojatakki voi olla kertakäyttöinen tai monikäyttöinen. Monikäyttöinen suojaessu on aina potilaskohtainen ja se vaihdetaan vähintään päivittäin.

Suojaessun riisuminen tapahtuu siten, että vältetään koskemasta takin ulkopintaa. Näin vältetään käsien kontaminaatio. Kädet desinfioidaan takin riisumisen jälkeen.
Saatavuus
Tuotantoaika n. 3-7 päivää. Tuomme tällä hetkellä suojavarusteet nopealla lentorahdilla Suomeen. Tehtaiden tuotantotilanne vaihtelee päivittäin, joten kysy alla olevan lomakkeen avulla aina päivän tilanne.
Made on
Tilda